Koe FC Barcelonan loistava menneisyys ja eloisa nykyisyys verkossa helposti saatavilla olevien kuvien ja uutisten avulla. Virallisen seuran verkkosivuston lisäksi jännittäviä ja henkeäsalpaavia FC Barcelona -kuvia on runsaasti useissa seuralle omistetuissa blogeissa, uutissivustoissa ja verkkosivuilla. Katso viimeisimmät FC Barcelonan uutiset maailman parhailta uutissivustoilta sekä virallisilla ja muilla epävirallisilla verkkosivuilla.

Futbol Club Barcelona, lempinimeltään Barça, ei ole niinkään jalkapalloseura, vaan se on katalonialainen instituutio. Vuonna 1899 perustettu se on yksi parhaista espanjalaisseuroista, jonka lähin kilpailija on Real Madrid. Tällä hetkellä se on muiden urheilujoukkueiden koti jalkapalloseuran lisäksi.

FC Barcelonan sanotaan olevan koko Euroopan suosituin jalkapalloseura. Jotkut tutkimukset osoittavat, että sillä on 44,2 miljoonan fanin joukko pelkästään jalkapallohullulla mantereella. Tästä syystä FC Barcelonan uutisilla ja Barça-huhuilla on suuri kysyntä verkossa. Fanit kilpailevat myös ampuakseen valokuvia rakkaasta seurastaan otteluiden aikana ja myydäkseen niitä verkossa. Verkko-ostajat kohtaavat useita vaihtoehtoja.

Rataennätys
Barça on Espanjan kolmen suurimman jalkapalloseuran joukossa. Real Madridin ja Atletico Madridin ohella se ei ole koskaan pudonnut tai pudonnut Espanjan pääliigasta La Ligassa. Kaiken kaikkiaan seura on voittanut 18 La Ligan mestaruutta, ennätys 24 Espanjan Cupia, kaksi Liigacupia ja seitsemän Espanjan Super Cupia.

Euroopan liigassa FC Barcelona on voittanut neljä UEFA Cupin voittajien Cupia, kaksi Euroopan Cupia, kaksi UEFA Super Cupia ja kolme Inter-Cities Fairs Cupia.

Camp Nou
Barçan kotistadion on Camp Nou, jota kutsutaan myös “Nou Campiksi”. Vuonna 1957 rakennettu se on todistanut satoja jalkapallo-otteluita vierailevien seurojen kanssa vuodesta 1857 lähtien. Euroopan jalkapalloliittojen unioni (UEFA) on arvioinut Camp Noun viiden tähden stadioniksi. Stadionille mahtuu 98 772 ihmistä ja se on Euroopan suurin jalkapallostadion.

Camp Nou on yksi UEFA:n Mestarien liigan finaalien suosituimmista isännöistä. Seura voitti ensimmäisen pelinsä uudella stadionillaan vuonna 1957. He voittivat Saksan Legia Varsovan 4-2. Se rakennettiin vuosina 1954-1957, ja sen suunnitteli kolmen arkkitehdin ryhmä. Stadion on ollut myös useiden suurten musiikkitapahtumien paikka.

Fanien käytettävissä on paljon FC Barcelona -kuvia, joissa taustana on Camp Nou. Niitä on värillisiä ja mustavalkoisia. Joskus kuvat pystyvät vangitsemaan seuran intensiivisimmissä toimissaan. Kuvissa on draamaa, iloa, rakkautta ja intohimoa. Voit myös löytää helposti ryhmä- ja yksittäiskuvia.

Uusimmat uutiset
Tuoreimpien Barça-uutisten mukaan seura puskutti Malagalla ennen viikonloppua pelatussa La Liga -ottelussa. Voimakas voitto nosti seuran liigan kärkeen kuuden pisteen edellä Real Madridia. He kohtaavat seuraavana Valladolidin, mutta heidän äskettäinen voittonsa Malagasta kohottaa heidän mielialaansa ennen odotettua UEFA:n Mestarien liigan puolivälieräottelua Saksan Bayern Müncheniä vastaan. Selaa verkossa kuvia ja viimeisimmät uutiset ottelusta.