2 Tt G-Technology G-Drive eSATA ulkoinen kiintolevy on Hitachi Global Storage Technologies -perheeseen kuuluvan G-Technologyn uusin asema. Sillä on silmiinpistävä ulkonäkö, mutta onko se kotijuoksu vai penkki? Lue G-Drive-arvostelumme saadaksesi selville…

Suunnittele ja rakenna

Ulkoisen 2 Tt G-Technology G-Drive eSATA -kiintolevyn suunnittelu ja rakenne on sekä kaunis että huippulaatuinen. Sen sensuelli mutta tukeva metallikotelo on hieman kohotettu ja piilottaa taitavasti jäähdytyselementin. 2TB G-Technology G-Drive eSATA ulkoinen kiintolevy näyttää melkein pieneltä ja tyylikkäältä sarvikuonon vauvalta, joka latautuu kuin salama, kun tarvetta ilmenee. Ja poika tekee sitä aina.

2 Tt G-Technology G-Drive eSATA ulkoisessa kiintolevyssä on vankka ja tyylikäs alumiinikotelo, joka kietoutuu itse aseman ympärille. Kotelo on erittäin vaikea naarmuuntua ja suojaa asemaa; siinä on satoja pieniä tuuletusaukkoja, joiden avulla tämä pieni sarvikuono hengittää vaivattomasti ja pitää lämpötilan alhaisina. Aseman tukeva luonne tekee siitä ihanteellisen pinoamiseen muiden laitteiden tai esineiden alle, ja on sanottava, että se näyttää upealta iMacin vieressä.

Etupuolella on tyylikäs iso “G”, jonka alla on yksi valkoinen valo. Tätä valoa käytetään osoittamaan aseman toimintaa, mutta toisin kuin useimmat muut kiintolevyt, tämä valo ei vilku, vaan se kirkastuu, kun asema on kiireinen. Tämä on mukava käänne vanhuuteen ja ärsyttävään räpyttelyyn, mutta vaikka G-Technology on mennyt suuria harppauksia ja vaivaa suunnittelussa, he ovat saattaneet innostua hieman liikaa valosta, koska se muuttuu liikaa. kirkas suurten tiedonsiirtojen aikana. Saatat kysyä itseltäsi: “Se on vain pieni valo, kuinka kirkkaaksi se todella voisi olla?” ja vastaus on: Oikeastaan melko kirkkaat – Ne muistuttavat vastaantulevan auton ajovaloja, mikä ei ehkä ole todellinen ongelma, mutta jos olet joku, joka tykkää työskennellä pimeässä, niin ehkä haluat kiinnittää pienen palan mustaa sähköteippiä valon päällä.

Laatikon sisällä

Ulkoisten kiintolevyjen mukana tulee usein vain USB-kaapeli, mutta tulet iloisesti yllättymään, kun huomaat, että G-Technology on toimittanut jokaiseen laatikkoon kaikki kaapelit, joita kukaan koskaan tarvitsee käyttääkseen tätä asemaa – eivätkä valmistajien valmistamia lyhyitä kaapeleita. olemme tottuneet odottamaan, päinvastoin, G-Technology on antanut meille reilun pituisia kaapeleita. Laatikon sisältä löydät:

1 x 1,6 metrin eSATA-kaapeli (musta),
1 x 1,8 metrin FireWire 800 -kaapeli (valkoinen)
1 x 1,8 metrin FireWire 400 -kaapeli (valkoinen),
1 x 0,6 metrin USB 2.0 -kaapeli (valkoinen)
1x G-DRIVE ulkoinen kiintolevy
1x universaali AC-virtalähde
1x CD manuaali
1x 3 vuoden tehdastakuu

Perustaa

Tämän pienen sarvikuonon pystyttäminen on kävelyä puistossa – Yhtä helppoa kuin liittää valitsemasi mukana toimitettu liitäntäkaapeli, kytkeä AC/DC ja painaa virtapainiketta.

Asema on valmis kytkettäväksi ja käytettäväksi Mac-tietokoneissa, ja se on Time Machine -valmis heti laatikosta otettuna, mikä on erittäin kätevää. Jos käytät Windowsia, yksinkertainen ja helppo alustus on kaikki mitä sinun tarvitsee suorittaa saadaksesi sen käyntiin.

Suorituskyky ja liitettävyys

Kuten vihainen sarvikuono, joka lataa ärsyttävää lintua, joka juuri teki vastenmielisen vitsin, 2 Tt:n G-Technology G-Drive eSATA -ulkoinen kiintolevy on salamannopea ja sileä. Asema pyörii 7200 rpm ja jopa 32 megatavua välimuistia on suhteellisen hiljainen ottaen huomioon tämä.

Nopeimman suorituskyvyn saavuttamiseksi sinun kannattaa käyttää eSata-porttia, jonka siirtonopeudet ylittävät 100 Mt/sekuntimerkin, mikä on täydellinen Bluray-suosikkielokuvien varmuuskopiointiin rakkulanopeudella. Voit myös käyttää FW800-porttia, joka on edelleen erittäin vaikuttava luku- ja kirjoitusnopeuksilla, jotka rajaavat 74 Mt/s ja 60 Mt/s.

Koko ja paino

2 Tt G-Technology G-Drive eSATA ulkoinen kiintolevy on 3,5″ ulkoinen kiintolevy ja sen mitat ovat noin – (PxLxK) 9,25″ x 5,125″ x 1,82″ / 235 x 130 x 46 mm ja paino 2,6 lbs / 1,2 kg on enemmän tai vähemmän standardi 3,5″ asemissa.

Tekniset tiedot

SATA II
7200 RPM
Jopa 32 Mt välimuisti
Integroitu jäähdytyslevy jäähdytystä varten
Koko (PxLxK): 9,25″ x 5,125″ x 1,82″ / 235 x 130 x 46 mm
Vaatii Mac OSX 10.3.x tai uudemman tai Windows 2000/XP/Vistan

Hinta

Tämän aseman alkuperäinen suositushinta oli USD 329 / UK £ 189, mutta voit saada sen noin 40 % halvemmalla verkkokaupoista. On erittäin suositeltavaa tarkistaa heiltä ensin.

Johtopäätös

Plussat

– Hiljainen kuin hiiri
– USB 3.0 = Kaikki on SUPER nopeaa
– Rakkua siirtonopeudet
– Plug and play parhaimmillaan
– Mukana useita reilun pituisia kaapeleita
– Instanssin määritys Macilla ja 5 minuutin asennus Windowsilla

Haittoja

– Liian kirkasta valoa olisi voitu kääntää alaspäin

Täysin rehellisesti sanottuna minulla ei ollut suuria odotuksia tälle asemalle, mutta olin todella hämmästynyt ja voin turvallisesti sanoa, että tämä on yksi markkinoiden parhaista ulkoisista kiintolevyistä tällä hetkellä. Se on kaunis ja taitavasti suunniteltu käyttämällä vahvoja ja pitkäikäisiä materiaaleja samalla, kun se tarjoaa rakkuloita siirtonopeuksia. Jotkut saattavat jäädä pois, koska se on 3,5″ kokoinen asema, mutta jos se ei haittaa sinua, olet herkullinen. Jos koko on sinulle tärkeä, suosittelemme Western Digital My Passport 2TB -laitetta kaikille muille, Kuten olet luultavasti havainnut tästä 2 Tt G-Technology G-Drive eSATA -ulkoisen kiintolevyn katsauksesta, tämä on se asema, joka on hankittava.