Jos olet koskaan nähnyt Redditin “taisteluasemia”, tiedät mitä tämä termi tarkoittaa. Pohjimmiltaan taisteluasema on uskomattoman monimutkainen ja hienostunut kokoonpano tietokoneista ja muista laitteistoista, joissa nörtit voivat saada potkua työskennellessään tai kuolaamalla. Toisin sanoen tämä on pohjimmiltaan “IT-pornoa”, ja siellä on kuvia, jotka näyttävät kuuluvan Starship Enterpriseen.
Vaikka nämä järjestelyt ovatkin nörttiä, jokainen tekniikkaa rakastava voi arvostaa, kuinka siistiä on työskennellä näin futuristisessa ja kaikkea laulavassa työtilassa. Ainoa ongelma on, että kun sitten tulet muuttamaan, voi olla melko epäkäytännöllistä yrittää viedä kaikkea mukanasi. Lisäksi näillä taisteluasemilla on taipumus käyttää pöytätietokoneita, joissa on monimutkaiset äänijärjestelmät – mikä tarkoittaa, että niiden kanssa tuskin voi työskennellä liikkeellä ollessasi.
Sen sijaan, miksi et rakentaisi itsellesi “mobiili” taisteluasema. Tämä olisi monipuolisuutta ja kannettavuutta ajatellen suunniteltu tietokone, jonka voit ottaa mukaasi työmatkalle kahviloista, olohuoneista ja mistä tahansa sinulle sopivasta. Ja kun tulit muuttamaan kotiin, tämän taisteluaseman ei myöskään tarvitsisi mennä minnekään.

Perusteet

Ensinnäkin tarvitset tietokoneen, joka soveltuu kannettavaksi. Tätä varten suosittelen hybridilevytietokonetta, kuten Microsoft Surfacea. Tämä on laite, jolla on täyden pöytätietokoneen teho, mutta joka on pienen tabletin rungossa. Surface Pro 3:n urheiluominaisuudet aina i7-prosessoriin ja 8 Gt RAM-muistiin asti, joten sitä voidaan käyttää jopa vakavaan pelaamiseen.
Vielä parempi, tämä on laite, joka näyttää yhtä hyvältä kuin tabletti kuin se on yhdistettynä näppäimistön ja hiiren kanssa. Ja kun käytät Bluetooth-näppäimistöä ja -hiirtä, siitä tulee täysi kannettava tietokone, joka näyttää ohuelta pöytätietokoneelta ja toimii samalla tavalla…

Näppäimistö ja hiiri

Jos etsit mahtavinta näppäimistöä ja hiirtä tähän kokoonpanoon, älä etsi muuta kuin Wedge-näppäimistöä ja -hiirtä. Myös Microsoft on suunnitellut nämä – ei nimenomaan Surfacelle, mutta selkeästi tarkoitettu toimimaan hyvin niiden kanssa. Ne näyttävät erittäin johtavilta ja ovat yllättävän ergonomisia käyttää pienestä koostaan ​​huolimatta. Tämä todella vahvistaa ajatusta, että sinulla on johtokunnan toimisto mukanasi, ja näyttää upealta, kun se on asetettu työskentelemään yhdessä.

Muut tarvikkeet
Useimpien Redditin taisteluasemien ominaisuus on, että niissä on yleensä vähintään muutama näyttö. Tämä on hankalaa tehdä mobiiliympäristössä… ellei sinulla ole myös phabletti (kuten Note 3 tai Xperia Z Ultra), jossa on iDisplay. Se on sovellus, jonka avulla voit muuttaa puhelimesi toiseksi näytöksi tietokoneellesi, mikä tarkoittaa, että voit pitää Spotify-tilisi näytöllä tai kirjoittaa muistiinpanoja muistilehtiöasiakirjaan samalla kun työskentelet muiden asioiden parissa.
Toinen hieno lisävaruste, jonka haluat tehdä, jos aiot tehdä loistavan mobiili taisteluaseman, on sarja hyviä kuulokkeita. Niiden pitäisi olla riittävän hyviä tarjoamaan sellaisen äänentoiston, jota voit odottaa upealta kotiäänijärjestelmältä, ja niiden pitäisi pystyä estämään ympäristön melu missä tahansa. Dr Dren Beats on hyvä vaihtoehto, mutta kaikki hyvät melua vaimentavat kuulokkeet sopivat.
Kaikkein tärkeintä on kuitenkin loistava laukku, johon mahtuu kaikki tekniikkasi. Tämä voi olla siisti James Bond -tyylinen salkku tai se voi olla oppineen näköinen nahkalaukku. Joka tapauksessa tämä yhdistää liikkuvan työpisteesi ja varmistaa, että se näyttää upealta myös silloin, kun sitä ei käytetä. Ja nyt, kun muutat kotiin, voit tuoda “toimistosi” helposti ja ilman häiriöitä normaaliin palveluusi.