Voitko tehdä rahaa tyhjästä? Etkö halua tietää, kuinka aloittaa yritys ilman rahoitusta? Älä ihmettele, koska verkko tekee tämän paitsi mahdolliseksi, myös helpoksi kaikille. Tarvitseeko sinun olla tietokoneguru? Vastaus on ei! Sinun ei tarvitse olla tietokoneasiantuntija tai Internet-markkinoinnin asiantuntija. Tarvitset vain tulipalon vatsassa menestyäksesi ja jatkuvaa oppimishalua. Tarkastelemme kolmea yksinkertaista vaihetta ja laajennamme niitä myöhemmin.

Miten?

Tämä on miljoonan dollarin kysymys, eikö? No, mennään askel askeleelta:

1. Aloita blogi – kerran yrityksen perustamiseen vaadittiin vähintään investointi ammattimaisen näköisen verkkosivuston luomiseen. Myös nykyään verkkosivusto on suuri voimavara, kun aloitat uuden sähköisen liiketoiminnan. Se ei kuitenkaan ole ainoa tapa tehdä niin. Voit myös käyttää blogia. Blogi on maksuton ja erinomainen tapa käynnistää yrityksesi ilman investointeja. Voit lisätä blogiin kaiken tarvitsemasi, mukaan lukien ostoskorin, automaattisen vastauksen ja kaikki vaatimattoman mutta tehokkaan verkkosivuston ylläpitämiseen tarvittavat tarvikkeet – kaikki ilmaiseksi, vaikka sinulla on mahdollisuus päivittää saamasi palvelut miltä tahansa palveluntarjoajalta.

Siellä on muutama: –

1. Blogipaikka/Blogger
2. WordPress
3. Kirjoita pad
4. Jotkut hosting-yritykset tarjoavat blogivaihtoehtoja.

2. Affiliate-markkinointi – tämä on poikkeuksellinen tapa perustaa yrityksesi ilmaiseksi. Tämä tarkoittaa sitä, että mainostat muiden tuotteita ja saat siitä palkkion. Joissain tapauksissa, riippuen siitä, mitä mainostat, emoorganisaatio, jonka tytäryhtiöksi haluat liittyä, ei tarjoa sinulle vain ilmaisen ja hyvin suunnitellun verkkosivuston lisäksi myös kaikkia työkaluja ja apua, joita tarvitset heidän tuotteensa markkinoimiseen. Lisäksi saat prosenttiosuuden palkkiona jokaisesta verkkosivustosi kautta tekemästäsi myynnistä.

3. Ilmainen mainos – tehdäksesi itsesi tunnetuksi Internetissä sinun on mainostettava läsnäoloasi voimakkaasti ja jatkuvasti. Tämäkin voidaan saavuttaa veloituksetta. Sinun tarvitsee vain kirjoittaa muutamia informatiivisia ja mielenkiintoisia artikkeleita ja lähettää se ilmaisiin artikkelihakemistoihin tai verkkolehtiin. Tämä prosessi auttaisi sinua rakentamaan kadehdittavaa liikennettä blogiisi melkein yhdessä yössä ja yrityksesi tuottaisi voittoa hetkessä.

Joten harkitse yrityksen perustamista ja sinulla ei ole rahaa, älä vaivu epätoivoon. Menestyksen ainesosat ovat nämä kolme yksinkertaista askelta, positiivinen asenne ja sammumaton menestymisen jano.